VestiKultura

Besplatno info veče-uvod u program „Božanstvena Lakoća Postojanja“

Možda ste nekada poželeli da se nešto u vašem životu promeni, da možda osetite sreću i radost, da živite svoj život, prepustite se ili ostvarite neki svoj cilj. Možda imate neke strahove, blokade, čini vam se da ste vi na poslednjem mestu, da možda zaslužujete više, od ovoga gde ste sada. A možda želite samo da smršate ili nadjete-promenite, posao? Možda vam je i dosadilo kukanje i žalbe, na vlast, državu, šefa, muža, komšinicu, koleginice, prijateljice i poželeli ste neke drugačije ženske priče?

Kako bi bilo kada bi ste otkrili da postoji i drugačiji život, od ovog kako je sada, i da postoji jedan drugačiji, novi svet? Kako bi bilo da upoznate neke nove tehnike, metode, alate i prikupite nova znanja i iskustva, koja možete koristiti u svakodnevici i time učiniti svoj život, baš onakavim kako ste ga nekad zamišljali. Kada bi probudili Božanstvenu ženu u sebi i živeli život iz punog potencijala, tada bi snovi postali stvarnost.

Svi uspešni ljudi se razlikuju po tome što veruju u svoj uspeh, okružuju se ljudima koji su im podrška, fokus im je na ciljevima i stalno uče nove stvari, stiču nova znanja, i šire radost i optimizam svuda oko sebe.

Ovaj jedinstven program je nastao kao rezultat višegodišnjih učenja, iz oblasti ličnog razvoja i rasta, iskustva u individualnom koučingu sa klijentima, rada sa različitim Energetskim tehnikama, znanja i iskustva iz metodologije NLP, delova iz programa „Lakoća življenja zauvek“, kreativnih radionica „Život je čarolija“ kao i trenerskog programa po platformi Budjenje Božanstvene žene i dr.
Sada se i vama ukazuje prilika da nešto sjajno i Božanstveno uradite za sebe, steknete nova znanja i iskustva, i poklonite sebi dragoceno vreme, tehnike, alate i metode koje možete koristitu svakodnevno, i učinite svoj život vredan življenja, ispunjen srećom, radošću, smislom i punim potencijalom.

U Valjevu se po prvi put održavaju radionice ovog tipa i ovo info veče je uvod u iste. Na info večeri, dobićete potrebne informacije, vezane za: sadržaj radionica, korisnost istih, vreme i mesto održavanja, kome su namenjene, kao i par praktičnih vežbi koje možete isprobati. Takodje ćete saznati šta koučing jeste i šta nije. Očekuju vas i poklon iznenadjenja, dobro druženje i nova saznanja, možda nova prijateljstva-ko zna😉.

Info veče i radionice koje predstoje, vodi PRVI edukovan i sertifikovan, NLP profesional business coach u Valjevu, (od strane ECA) Katarina Bogosavljević, kao i licencirani trener- lider u Valjevu, po Platformi buđenje Božanstvene žene, NLP master, Reiki terapeut i učitelj Kundalini Reiki, inovator programa Lakoća življenja zauvek, organizator kreativnih radionica „Život je čarolija“ i voditelj zabavno-edukativnih radionica „Utorak sa sjajnom ekipom“. Žena koja intezivno već 8 godina ide putem promena, putem svog ličnog razvoja, a poslednjih 5 godina ulažući svoju Energiju, vreme, novac u obrazovanje, edukacije, sertifikate i licence i radeći sa ljudima, prvenstveno u individualnom koučingu kao i grupnim radionicama i treninzima. Aranžer cveća i organizator-dekorater venčanja, žena preduzetnik, žena kreativac i umetnik, supruga, majka, ćerka, prijateljica, koleginica… Žena koja teži životu iz punog potencijala, živi svoju svrhu, i na tom putu je zrno svetlosti, svim divnim Božanstvenim ženama koje žele život iz svojih snova.informacije natelefon:065 246 2700

Prikaži više

Slične objave

Close