VestiInformacije

BOŽIĆNO DARIVANJE

U obaveštenju povodom Božićnog darivanja priređenog u hramu Svetih Besrebrenika i Čudotvoraca Kozme i Damjana, u krugu Valjevske bolnice, je navedeno:

’’S Blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa Valjevskog g. Milutina hram Svetih Besrebrenika i Čudotvoraca Kozme i Damjana, u krugu Valjevske bolnice, tradicionalno organizuje milosrdno delo Božićnog darivanja pacijenata, koji se nalaze na lečenju u Valjevskoj bolnici.
Predhodnih godina veliki deo naših sugrađana odazvao se pozivu dece, koji su osmislili i organizovali ovo hrišćansko delo. Na dan Roždestva Hristovog svi pacijenti, koji su se nalazili na lečenju u valjevskoj bolnici, primili su Božićne darove. Nisu bili zaboravljeni ni pacijenti na kućnom lečenju, koji su stari i žive sami. Takođe, deca bez roditeljskog staranja i deca iz socijalno ugroženih porodica dobila su poklone.
Molim Vas da pozovete vaše prijatelje i poznanike, komšije, rođake i sve ljude dobre volje da i ove godine učestvuju u našem zajedničkom milosrdnom delu. Darovi će biti poklanjani u hramu Svetih Vrača u krugu Valjevske bolnice svakoga dana od utorka 2. januara do subote 6. januara 2017. godine od 8 do 16 časova.

Srdačno Vaš,
o. Radomir’’

Prikaži više

Slične objave

Close