VestiHronika

Ima i drugih nacina da se lepo provedes a ne ovako „Svat pucao iz džipa, pa bežao od policije“Valjevo

Do nesvakidašnjeg hapšenja došlo je u naselju Popare, na putu koji od Valjeva vodi ka manastiru Lelić, a policija je, kako nezvanično saznajemo, lisice na ruke stavila najmanje jednom učesniku svadbarske kolone koji je prethodno izbegao policijsku kontrolu, pokušao beg svojim automobilom i čak, kako tvrde svedoci, u jednom trenutku iz pištolja pucao kroz prozor!

– Čule su se automobilske sirene, što vikendom nije čudno jer putem prolaze kolone svatova koje idu ili se vraćaju sa venčanja u manastiru Lelić. Međutim, u jednom trenutku su se čule i policijske sirene, pa smo izašli na ulicu da vidimo šta se dešava – priča jedan od žitelja Popara.

Kako dodaje, pripadnici interventne jedinice su u blizini lokalnog marketa postavili kontrolu i zaustavili nekoliko okićenih vozila koja su došla iz pravca Lelića, kada je jedno od vozila, džip iz kojeg je virio barjak, odbio da se zaustavi.

– „Provukao“ se pored policijskog automobila i skrenuo prema putu koji vodi u drugi deo grada. U tom trenutku smo čuli i pucanj, pojedine komšije tvrde da su videli ruku sa pištoljem upravo iz tog džipa, ali ne znamo da li je hitac ispaljen u vazduh ili u pravcu policije – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, u poteru za svatom dala su se dva policijska vozila koja su ga sustigla par stotina metara dalje ispod spomen-parka na brdu Vidrak. Pretpostavlja se, s obzirom na to da još nema zvanične potvrde, da je svat koji je šenlučio tada i uhapšen.

Kako saznaje „Blic“, policija je kontrolu na putu Valjevo-Lelić u Poparama podnela upravo jer je stigla prijava da su ti svatovi, nakon obavljenog venčanja u manastiru, šenlučili pucajući iz vatrenog oružja.

informacije :blic.rs

Prikaži više

Slične objave

Close