VestiInformacije

„Informisanje u Valjevu „trenutno se u Valjevu sprovodi anketa sa ciljem prikupljanja predloga lokalnih medijskih tema koje su prema vašem mišljenju od najvećeg značaja

Poštovani građani,

trenutno se u Valjevu sprovodi anketa sa ciljem prikupljanja predloga lokalnih medijskih tema koje su prema vašem mišljenju od najvećeg značaja, i koje bi kroz medijske konkurse trebalo da budu sufinansirane sredstvima iz gradskog budžeta u naredne dve godine. Molimo vas da popunjavanjem ove ankete date svoj doprinos izboru medijskih sadržaja koji vas zaista interesuju, kako bi oni bili predmet izveštavanja od strane lokalnih medija tokom 2018. i 2019. godine.

Anketu možete popuniti na sledećoj stranici: https://goo.gl/forms/LqlmUioh8td0xm8p2

Ova anketa se sprovodi u okviru projekta „Informisan građanin=aktivan građanin“ koji Centar za ravnomerni regionalni razvoj sprovodi u Valjevu. Projekat se realizuje u okviru programa podrške „Kaži/traži šta te zanima“ koji izvode Nezavisno udruženje novinara Srbije, Balkanske istraživačke mreže i Fondacije „Slavko Ćuruvija“, a u okviru projekta „Javni novac za javni interes“ koji finansira Evropska unija.

Prikaži više

Slične objave

Close