VestiInformacije

Neka Bog da puno sreće, radosti, veselja i zdravlja pre svega. Svima srećna Nova 2018. godina ,poručio je gradonačelnik dr. Slobodan Gvozdenović

Više od 5.000 ljudi iz Valjeva, regiona, prestonice i pojedinih vojvođanskih gradova dočekalo je Novu 2018.godinu na Divčibarama. Na sportskim terenima iznad istoimenog hotela veselilo se uz „Osvajače“ i trubače, a tačno u ponoć gostima čuvene vazdušne banje Novu godinu je čestitao gradonačelnik Valjeva, dr Slobodan Gvozdenović:
– Neka Bog da puno sreće, radosti, veselja i zdravlja pre svega. Svima srećna Nova 2018. godina. Ova gradska vlast uz svesrdnu pomoć srpske vlade želi da Divčibare vrati na vrh turističke mape Srbije. Srbijo, na noge uz Osvajače i trubače. Srećna Nova godina – poželeo je gradonačelnik!
Nakon vatrometa koji je usledio, „Osvajači“ su puna dva sata zabavljali goste kojih je na prelazu iz jedne u drugu kalendarsku godinu bilo kao nikada u ovom veku. To su nam potvrdili brojni hotelijeri ali i vlasnici stambenih objekata na Divčibarama rekavši da se minulih dana na planini i bukvalno tražio „krevet više“.

U razgovoru sa gradonačelnikom dr Slobodan Gvozdenovic za Srpsku Novu Godinu  očkuje u Valjevu jos veći spetkl gde će se odrzati  na Valjevskom Trgu zabavljaće nas Najveća Zvezda narodne muzike Šaban Šaulic ,Ilda Šaulić i zveda granda.

Ovde možete pogledati i prilog VTV:

https://www.youtube.com/watch?v=cdKZeV6knwk

Prikaži više

Slične objave

Close