VestiInformacije

Održano takmičenje “Razvoj omladinskog turizma”

Polufinale takmičenja “Razvoj omladinskog turizma” održano je 17.marta na Poslovnom fakultetu Valjevo Univerziteta Singidunum. Ukupno 13 timova iz Valjeva, Lajkovca i Bajine Bašte takmičilo se u predstavljanju svoje ideje za razvoj omladinskog turizma u Srbiji.

Prvo mesto su podelila dva tima , tim Ekonomske škole Valjevo koji su činile Ksenija Živković, Katarina Sofronić i Anastasija Petrović pod mentorstvom Radmile Jakovljević i tim Valjevske gimnazije- Marko Todorović, Jana Zdravković i Milica Matić sa profesorkom Milkom Majstorović.

Drugoplasirani su bili tim Ekonomske škole Valjevo- Nevena Jokić, Vladimir Đurđević i Jelisaveta Perišić pod mentorstvom prof. dr Vesne Matić i tim Poljoprivredne škole- Tatjana Dobriković, Tamara Majić i Vanja Atanasković sa mentorom Brankom Vićentijevićem.

Treće mesto zauzeo je tim Valjevske gimnazije koji su činili Sara Lazarević, Dejan Đurašinović i Ana Ulemek, pod mentorstvom profesorke Bojane Krstić.

Pored direktnog plasmana pobedničkih timova u finale koje će se održati 25.marta na Univerzitetu Singidunum u Beogradu i na kome će učestvovati i finalisti iz Beograda, Novog Sada i Niša, pobednici su osvojili i vredne nagrade.

Drugoplasirani i trećeplasirani timovi biće nagrađeni studijskim putovanjem u Sirmium i Zasavicu u organizaciji Poslovnog fakulteta Valjevo, kao i oslobađanjem prijemnog ispita i dela školarine za studije na ovom fakultetu dok su pobednički timovi osvojili potpuno oslobađanje školarine kao i jednodnevni izlet na Palić u organizaciji turističke agencije “Abeona”. Takođe, u organizaciji Turističke organizacije Valjevo svi takmičari će imati mogućnost obavljanja prakse.

Prikaži više
Back to top button
Close
Close