PONOVO „AKCIJA BESPLATNIH PREVENTIVNIH PREGLEDA“ U NEDELJU DIM ZDRAVLJA I OPSTA BOLNICA VALJEVO-ISKORISTITE PRILIKU AKO NEMATE OSIGURANJE!

0

Akcija besplatnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja biće nastavljena u nedelju, 15. okobra, od 8 do 16 sati. Za razliku od prve, kada su 17. septembra, besplatni pregledi organizovani u kliničkim centrima i 58 opštih bolnica u Srbiji, ovoga puta uključiće se i domovi zdravlja, a radiće se ginekološki pregledi, ultrazvuk abdomena i PSA, odnosno specifični antigen prostate koji otkriva tumorske promene.

Građani će u Opštoj bolnici, moći da urade ultrazvučni pregled trbuha ili daju krv za PSA testiranje, a u  Domu zdravlja Valjevo biće rađeni ginekološki pregledi.

Akcija se prema kadrovskim i tehničkim mogućnostima sprovodi i u svom ostalim domovima zdravlja Kolubarskog okruga.

Svi građani bez obzira da li imaju ili nemaju zdravstveno osiguranje mogu iskoristiti potpuno besplatne preventivne preglede predstojećeg vikenda, 15. oktobra u nedelju u vremenu od 8 do 16 sati. Molimo sve građane koji žele da urade neki od besplatnih pregleda da sa sobom ponesu bilo kakav dokument za identifikaciju


Razvoj projekta glasovnog očitavanja teksta za slabovide
realizuje se uz podršku Grada Valjeva

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + ten =