POSETA NAČELNIKA UOT-a KRUŠIKU

0

U okviru upoznavanja Odbrambene industrije Srbije našu fabriku je 7. novembra posetio novi načelnik Uprave za odbrambene tehnologije (UOT) u Ministarstvu odbrane Republike Srbije general-major Mladen Vuruna sa svojim saradnicima.
Visokog gosta primio je generalni direktor Krušika Mladen Petković sa pomoćnicima, izvršnim direktorom za pravne i ekonomske poslove Milanom Jeličićem i izvršnim direktorom za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju Vladanom Lukićem.
Načelnika UOT-a generalni direktor je upoznao sa postojećim stanjem u fabrici, šta je do sada urađeno na uvođenju novih tehnologija, projektima koji su u toku i šta se planira u bliskoj budućnosti. Zaključak izlaganja je da su u poslednje četiri godine rezultati uvođenja novih tehnologija, obima proizvodnje, kvaliteta proizvoda i finansijskog efekta poslovanja nadmašili sve periode od osnivanja fabrike.
Rukovodstvo fabrike je sa visokim gostom obišlo šest proizvodnih celina u kojima je upoznat sa delom najznačajnijih tehnoloških mogućnosti Holding korporacije „Krušik” a.d..


Razvoj projekta glasovnog očitavanja teksta za slabovide
realizuje se uz podršku Grada Valjeva

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − three =