VestiInformacijePrivreda

Pozivamo vas da uzmete učešće na Javnoj prezentaciji i diskusiji povodom izrade nacrta Plana održive urbane mobilnosti grada Valjeva i nacrta Plana unapređenja pešačenja na nivou naselja.

Pozivamo vas da uzmete učešće na Javnoj prezentaciji i diskusiji povodom izrade nacrta Plana održive urbane mobilnosti grada Valjeva i nacrta Plana unapređenja pešačenja na nivou naselja.

Javna prezentacija i diskusija se organizuje sa ciljem da se stručna i šira javnost upozna sa nacrtima ovih važnih dokumenata za grad Valjevo, kao i da sve zainteresovane strane svojim komentarima i sugestijama doprinesu unapređenju navedednih dokumenata.

Svi zainteresovani svoje sugestije i komentare mogu poslati i elektronskim putem do 10.12.2018. na mejl nbrankovic@valjevo.org.rs

Javna prezentacija i diskusija će se održati u maloj sali Gradske uprave grada Valjeva, Karađorđeva 64, prvi sprat, u četvrtak 6. decembra 2018. sa početkom u 12.00 časova.

Događaj se organizuje u okviru projekta „City Walk“ koji se finansira uz podršku Dunavskog transnacionalnog programa Interreg Evropske unije, a sprovodi ga konzorcijum od 17 partnera iz Slovenije, Mađarske, Austrije, Češke, Slovačke, Rumunije, Hrvatske, Bugarske i Srbije, među kojima je i grad Valjevo, sa namerom uspostavljanja i širenja pešačkih zona u gradovima dunavskog regiona. Pored navedenih aktivnosti, grad Valjevo će u okviru ovog projekta promovisati urbane pešačke i biciklističke staze, biće postavljena nova turistička, pešačka i druga signalizacija. Biće organizovane mnogobrojne aktivnosti i događaji sa ciljem da se poveća svest građana o značaju usvajanja zdravih stilova života i kretanja, urbane mobilnosti i zaštite životne sredine.

Molimo vas da izdvojite vaše vreme i potvrdite učešće na javnoj prezentacji i diskusiji na mejl: nbrankovic@valjevo.org.rs . Više informacija možete dobiti na telefon: 014/294-739.

 

 

Prikaži više

Slične objave

Close