USPEŠNO OBNOVLJENA PROIZVODNJA AKUMULATORA

0

HK „Krušik” a.d. ima tradiciju proizvodnje pouzdanih, konkurentnih i visokokvalitetnih Ni-Cd (nikl-kadmijum) i Ag-Zn (srebro-cink) akumulatora dizajniranih prema naručenim specifikacijama naših kupaca u svim granama industrije, dužu od pola veka.
Danas, posle višegodišnjeg niza neuspelih transformacija i zastoja u proizvodnji „Krušik” je ponovo uvrstio u svoj proizvodni program pomenute vrste akumulatora i proizvodi ih sa uspehom kao i u prošlosti kad su bili najkvalitetniji i najprodavaniji u ovom delu Evrope. Zvanična proizvodnja je počela pre nešto više od godinu dana i polako vraćamo staro i osvajamo novo tržište. Za to vreme smo izvezli Ni-Cd akomulatore za železnice nekih od bivših republika Jugoslavije i susednih zemalja.
Potpisujemo nove ugovore i sve više dobijamo upite za prodaju, što je pouzdan znak da nam se vraća tržište iz prethodnog perioda koje je imalo znatno učešće u visini finansijskih rezultata naše fabrike.
Na domaćem tržištu od većih kupaca smo obnovili saradnju sa Ministarstvom odbrane, železnicama i termoelektranama Republike Srbije.
Poštovani potrošači ovih proizvoda, obratite nam se, a mi ćemo vam uzvratiti Ni-Cd i Ag-Zn akumulatorima koji imaju za ostvaren visoki kvalitet pristupačnu cenu.


Razvoj projekta glasovnog očitavanja teksta za slabovide
realizuje se uz podršku Grada Valjeva

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 4 =