VestiInformacije

Valjevski odbor SNS-a priredio je prošlog četvrtka novogodišnji koktel u hotelu Grand!

Valjevski odbor SNS-a priredio je prošlog četvrtka novogodišnji koktel u hotelu Grand na kojem je istaknuto zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima rada što je, prema rečima predsednika dr Slobodana Gvozdenovića, prepoznato i u Izvršnom odboru stranke. Iako naredna 2018.godina nije izborna na lokalu, aktivisti najmoćnije partije na ovim prostorima spremni su da u svakom trenutku dokažu svoju snagu ukoliko to bude neophodno.

Izjava za medie: Predsednik GO SNS Valjevo dr Gvozdenović Slobodan foto:Z.B
foto:Z.B

– Za naš gradski odbor svakako su najvažniji izbori u mesnim zajednicama koji dolaze sledeće godine. Mi smo, uz veliki angažman, već prepoznali ključne probleme sugrađana pa ćemo se maksimalno truditi da te probleme vrlo brzo otklonimo ili ih bar učinimo podnošljivim. Ja sam, lično, izuzetno zadovoljan kartom aktivnosti u minulom periodu. Prošlog meseca smo imali jednu veoma zapaženu humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Pedeset i četvoro naših članova i simpatizera odazvalo se toj akciji što je tek jedna u nizu koje nam predstoje u 2018.godini, izjavio je ovdašnjim medijima na svečanosti u hotelu „Grand“ lider valjevskih naprednjaka dr Slobodan Gvozdenović.
Govoreći o radu gradske uprave na čijem je čelu, Gvozdenović ističe da je i na tom planu napravljen ozbiljan iskorak u odnosu na prethodne političke garniture.

foto:Z.B

– U ovaj grad je samo u prošloj godini ušlo preko tri miliona evra iz republike. U tom iznosu, JP Putevi Srbije participiralo je sa blizu milion evra za rekonstrukciju saobraćajnice kroz Beloševac kao i za kompletnu sanaciju Dušanove ulice koja se, inače vodi, kao magistralni put. Pored navedenog, raspisali smo i tender za kanalizaciju na Divčibarama što je investicija vredna, takođe, oko milion evra. Ne treba zaboraviti i da je za industrijsku zonu došlo oko 50 miliona dinara tokom ove godine. Verovatno najznačajnija informacija tiče se vitalnog puta M 4 koji će se, ako sve bude teklo po planu, infrastrukturno prilagoditi „Koridoru 11“ do sredine 2019.godine. Sve navedeno potvrđuje onu moju već izrečenu konstataciju da se ovde, generalno, radi o rezultatima kojima se retko koja lokalna samouprava u Srbiji može pohvaliti, zaključio je gradonačelnik Valjeva i ovom prilikom podsetio javnost na dva kapitalna projekta čija se realizacija očekuje u bliskoj budućnosti.
– Za veliku rekonstrukciju gradske bolnice koja nam predstoji očekujemo oko 10 miliona evra iz Kancelarije za obnovu i razvoj. Cevovod Stubo-Rovni od same brane pa do nove fabrike vode investicija je od još 6 miliona evra koje bi ovo preduzeće trebalo da dobije u toku sledeće godine. Zgrade doma zdravlja i valjevske gimnazije biće (takođe) značajno sanirane što, naravno, iziskuje dodatna ali i ozbiljna sredstva – zaključio je dr Gvozdenović koji je, ovom prilikom, svim sugrađanima čestitao predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Prilog VTV:

text:valjevo.sns.org.rs foto:Z.B

Prikaži više

Slične objave

Close