Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiKultura

Centar za kulturu Valjevo: „Bračni prevrtljivci“ i „Novogodišnje lagarije“

Centar za kulturu Valjevo u narednom periodu prirediće dve predstave.

Najpre će na velikoj sceni 06. decembra u 20 časova na programu biti komad Cileta Neimarevića „Bračni prevrtljivci“. U komediji igraju: Olga Odanović, Sonja Knežević i Miloš Đorđević.

Prodaja karata po ceni od 700 dinara počinje od 29. novembra. Radno vreme blagajne radnim danima i subotom je od 09 do 11.00 i od 17 do 20.00 časova.

 

Centar za kulturu je pripremio i novogodišnju predstavu za decu „Novogodišnje lagarije“, po tekstu Milice Živković, namenjenu deci uzrasta od 3 – 12 godina.

Predstava će se odigrati 15. decembra u 18.00 časova na velikoj sceni Centra za kulturu, a uloge tumače Branko Antonić (Deda Mraz), Katarina Vićentijević (Julijana) i Angelina Lukić (Svetlana).

Centar za kulturu poziva zainteresovane za organizovanu podelu paketića uz predstavu „Novogodišnje lagarije“, da se se o detaljima i terminima igranja obrate kontakt osobi:

  • Angelina Lukić, urednica za kreativno obrazovni program.
  • Telefon: 014 / 223 219, 063 / 457 419 i 064/8 670 680
  • Blagajna: 014/ 221 336

 

Srećete svoje najbolje školske drugare posle 20 godina. Puni uzbuđenja i radosti želite da se vidite, zagrlite, ispričate i osećate kao da se niste ni rastajali.

Ipak, ne ispada sve onako kako ste očekivali.

Uz urnebesnu komediju „Bračni prevrtljivci“ preletećete put pun smeha i sreće, radosti, tuge, iznenađenja, prijateljstva, ljubavi, preljube, pijanstva.

Šta je zabavnije od života samog, a životi Vanje, Emilije i Borisa su uzbudljivi, puni preokreta, suza i smeha.

Dođite na nemoguću misiju, dođite da proverite da li i dalje ima pravih ljubavi i prijateljstava, dođite da idemo u akciju!!!

 

Julijana i Svetlana, dve, ne baš tako dobre sestre, dosađuju se i smišljaju kako da dođu do slatkiša, a da usput naprave i neku zvrčku.

Onda se Svetlana doseti!

Obući će kostime Deda Mraza i Baba Zime i na prevaru će pokušati da ubede decu da budu nevaspitana i bezobrazna, da govore ružne reči, ne poštuju roditelje i da što više zagađuju okolinu.

Kad to vide njihovi roditelji i Deda Mraz, naljutiće se i niko neće dobiti paketić, već će paketići ostati njima!

Da li će Deda Mraz ipak smisliti neko rešenje ili će sva deca ostati bez novogodišnjih poklona i što je još gore postati i ostati bezobrazna i nevaspitana?!

Odgovor na ovo pitanje čeka vas u predstavi NOVOGODIŠNJE LAGARIJE.

Oznake
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!