ВестиПолитика

dr Nebojša Stefanović uručio je danas Plakete

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je danas Plakete za izuzetnu saradnju i doprinos radu Ministarstva unutrašnjih poslova predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić, ministru odbrane Aleksandru Vulinu, direktoru Bezbednosno informativne agencije (BIA) Bratislavu Gašiću, predsednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Mariji Obradović i predsedniku Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igoru Bečiću.

Ministar Stefanović, Plakete za izuzetnu saradnju i doprinos radu MUP-a uručio je, tom prilikom, i zameniku načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majoru Petru Cvetkoviću i direktoru Vojnoobaveštajne agencije brigadnom generalu Zoranu Stojkoviću na svečnosti u Palati Srbija.

Ministar Stefanović istakao je tom prilikom da su Plakete dodeljene ljudima sa kojima je Ministarstvo imalo izuzetnu saradnju u prethodnom periodu.

– Zahvalni smo za tako dobre saradnike i za ljude koji su nama pomogli da naš posao bude efikasniji, kao i za podršku koju smo dobijali – naglasio je ministar Stefanović dodajući da se može reći da su svi oni zajednički radili da budućnost građana Srbije bude veoma dobra i da naša zemlja bude stabilna.

Zahvaljujući na dodeljenom priznanju, predsednica Vlade Brnabić ukazala je na značaj saradnje među institucijama, dodajući da smatra da, iako je reč o simboličnom gestu, treba pokazivati da se dobra saradnja ceni, jer je ona, prvenstveno, u interesu naših građana.

dr Nebojša Stefanović uručio je Plakete za izuzetnu saradnju i doprinos radu Ministarstva unutrašnjih poslova predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić

Ostale vesti možete pročitati ovde.

https://info24.rs/2018/09/21/dr-nebojsa-stefanovic-urucio-je-danas-plakete/

Uspon
Back to top button