Вести

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ваљево

 

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу у решавању тешке ситуације на Косову и Метохији у светлу јачања притисака на Србију да се одрекне дела своје територије у корист лажне државе Косово.

Србија има два стратешка циља, која заступа и у свету брани председник Вучић – очување територијалног интегритета Србије и наставак економског развоја. Интерес Србије је да настави путем којим је кренула, без обзира на међународне притиске. Сада су нам више од свега потребне мудра и одлучна политика председника Вучића с којом је постигао велике резултате у одбрани Косова и Метохије, и за коју је добио већинску подршку грађана Србије на председничким изборима 2022.године.

Градски одбор Српске напредне странке верује да председник Вучић ради све што је у његовој моћи у интересу наше земље и да Србија може и овај пут, с њим на челу, да безбедно преброди све тешкоће, које су пред свима нама. За то нам је потребно државно и политичко јединство. Ово је тренутак када би сви требало да збијемо редове и пружимо пуну подршку државном руководству.

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево поручује:

Председниче, Србија је уз Тебе! Предаја никада није и никада не може бити опција!

 

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево

Uspon
Back to top button