Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Informativni dani Vorwerk-Group u Čačku!

Informativni dani Vorwerk-Group

Poštovane građanke i građani Čačka,

Kompanija Vorwerk& Sohn Gruppe, kao porodično preduzeće u stalnom usponu, sa istorijom dugom preko 190 godina, nije poznata samo po tradiciji i odgovornosti,  već i inovativna snaga i stalni razvoj predstavljaju suštinske elemente naše kulture. Mi vodimo računa o očuvanju naših vrednosti i na nacionalnom i na međunarodnom nivou. Čovečnost, poverenje i pouzdanost osobine su duboko ukorenjene u našoj svesti i mi ih pokazujemo kako u odnosu prema svojim zaposlenima, tako i prema klijentima i drugim partnerima.

Kao što je već najavljeno u nekim medijima, grupacija Vorwerk & Sohn otvara novo preduzeće u Čačku. Reč je o najnovijem Vorwerk –projektu koji će biti izgrađen i kontiunuirano razvijan u skladu sa visokim međunarodnim standardima grupacije Vorwerk. Fabrika u Srbiji, koja se sastoji od više proizvodnih hala i centra za testiranje, na kraju će obezbediti  preko 1.000 radnih mesta za nove zaposlene.

Kako bismo Vam pružili mogućnost da nas bolje upoznate, srdačno Vas pozivamo na naš Informativni dan, 25.7.2018. od 17:30 do 20:00 i 26.07.2018 od 10:00 do 18:00 casova na Trgu ustanka, u samom centru Čačka. Tu želimo da Vam predstavimo svoje preduzeće, svoje proizvode i zanimanja i da Vas upoznamo sa tokom čitavog projekta.

Radujemo se vašem dolasku!

https://infosvetionik.rs/2018/07/19/informativni-dani-vorwerk-group-u-cacku/

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!