Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijeRegion

Informisanje poslodavaca Mioničke opštine o javnim pozivima i konkursima NSZ,za realizaciju aktivnih mera zapošljavanja u 2017. godini

Mionica u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje organizovala je informisanje poslodavaca za dodelu subvencija za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih , na novootvorenim radnim mestima, programima stručne prakse, sticanja praktičnih znanja za nekvalifikovana lica, sticanja praktičnih znanja za viškove zaposlenih i dugoročno nezaposlena lica koja su na evidenciji NSZ duže od 18 meseci, kao i obuke na zahtev poslodavca, koje će moći da koriste i preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

Više od trideset poslodavaca u prostorijama SO Mionica upoznato je sa uslovima javnih poziva i konkursa i o načinu apliciranja na iste. Poslodavcima su objašnjene sve nedoumice i date smernice, kako da ostvare navedene subvencije.

Tekstovi sa pratećom dokumentacijom dostupni su na sajtu Nacionalne službe – www.nsz.gov.rs, kao i u svim filijalama i ispostavama NSZ.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!