Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

Javno Komunalno Preduzeće Vidrak Obavešteva gradjane plaćanju putem QR koda projekat IPS NBS

Obaveštavamo Vas da će martovski račun ali i svi naredni računi JKP Vidrak Valjevo za korisnike iz naselja „27. Novembar“ u Valjevu biti odštampani sa IPS „QR“ kodom.

Nakon što je Narodna banka Srbije pustila u rad najsavremeniji platni sistem za instant plaćanje IPS NBS sistem, JKP Vidrak Valjevo Vam omogućava da putem aplikacije za mobilno bankarstvo ubuduće račune platite brzo i jednostavno skeniranjem IPS „QR“ koda i na taj način uštedite vreme.

Plaćanje računa možete da obavite sa mesta na kome se trenutno nalazite u bilo koje doba dana ili noći tokom 365 dana u godini. Prenos sredstava izvršava se u svega nekoliko sekundi, pri čemu sredstva odmah postaju raspoloživa primaocu.

Očitavanjem IPS „QR“ koda prilikom plaćanja računa, podaci za plaćanje se automatski očitavaju, nakon čega se jednim klikom vrši plačanje računa.

Više informacija o načinu plaćanja i samom projektu NBS možete naći na sajtu Narodne banke Srbije na sledećem linku: https://www.nbs.rs/internet/latinica/35/QR_kod.html

Očekujemo da ćemo u narednom periodu i ostalim korisnicima omogućiti ovaj vid plaćanja. Trenutno je ova usluga omogućena za korisnike iz naselja „27. Novembar“ u Valjevu.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!