Спорт

КАРАТИСТИ “МИОНИЦЕ ОСВОЈИЛИ ПЕХАР И 25 МЕДАЉА НА “ВАЉЕВО ОПЕНУ“

Subotu 04.3.2017. godine 19 takmičara Karate kluba “Mionica“ uzelo je učešće na šestom po redu turniru “Valjevo open – memorijal Svetlana Radojević“ održanom Hali “Student“ u Valjevu,gde su osvojili čak 25 medalja i pehar kao klub sa najviše učesnika.

Predvođeni trenerom Draganom Tufegdžićem i pomoćnicima Jelenom Tufegdžić i Miroslavom Vasiljevićem, karatisti “Mionice“ su u konkurenciji od oko 30 klubova osvojili 6 zlatnih, 7 srebrnih i 12 bronzanih medalja.
Dva zlatna odličja u apsolutnom i svom nivou uzeo je poletarac Nikola Sekulić, aktuelni šampion države, pobedivši sve svoje protivnike sa maksimalnih 3:0. Po jedno zlato osvojili su u svojim nivoima pionir Aleksandar Nikolić i kata timovi pionirki (Jana Popović, Anđelija Jevtović i Helena Pavlović), ženskih nada (Anđela Marković, Nada Vučićević i Tanja Stanojević) i kadetkinja/juniorki (Iva Latinović, Tijana Cmiljanić i Mina Popović).
Srebrom su se okitile pionirke Anđelija Jevtović i Jana Popović u apsolutnom nivou, ženske nade Tanja Stanojević, u apsolutnom nivou, te Đurđa Rakić i Nada Vučićević u svojim nivoima, potom juniorka Tijana Cmiljanić u apsolutnom nivou, kao i kata tim pionira (Nikola Sekulić, Oliver Ostojić i Aleksandar Nikolić).
Dve bronzane medalje u apsolutnom i svom nivou osvojili su pionir Marko Vasić i ženska nada Anđela Marković, dok su po jedno bronzano odličje poneli pioniri Čeda Rakić i Oliver Ostojić u apsolutnom nivou, pionirke Helena Pavlović i Milica Mijailović, takođe u apsolutnom nivou, pionirke Anđelija Jevtović i Jana Popović u svojim nivoima, nada Tanja Stanojević u svom nivou i mlađa seniorka Katarina Savić u apsolutnom nivou.
Pored osvajača medalja na turniru su još učestvovali nada Sara Jevtović i kadet Mladen Ilić.

Uspon
Back to top button