Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

KONTROLA SPROVOĐENJA MERA IZ ZAKLJUČKA ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE GRADA VALJEVA OD 02.07.2020. DO 05.07.2020.GODINE

Štab za vanredne situacije grada Valjeva, na telefonskoj sednici održanoj 02.07.2020. godine, doneo je obavezujuće zaključak za pojedince, preduzetnike, pravna lica i inspekcijske službe.

Gradske inspekcijske službe u skladu nalogom Gradonačelnika grada Valjeva i rešenjem načelnice gradske uprave vršile su službene savetodavne posete i inspekcijske kontrole  sprovođenja obavezujućih protivepidemijskih mera od 03.07 -05.07.2020. i utvrdile:

Komunalna inspekcija je u inspekcijskim kontrolama benzinskih stanica i trgovinskih objekata kao i objekata u „STOP ŠOPU “ utvrdila određene nedostatke, izrekla usmene opemene odgovornim licima  i podelila flajere sa zaknjučcima štaba.

Prosvetna inspekcija je u službenoj savetodavnoj poseti u PU „Milica Nožica“ utvrdila da se obavezujuće mere  dosledno primenjuju i sprovode.

Saobraćajna inspekcija je u službenim savetodavnim posetama- dispečerskim centrima udruženja   taksista ukazala na zaključak Štaba i vršila nadzor u taksi  vozilima i gradskom i prigradskom prevozu  i utvrdila da se obavezujuće protivepidemijske mere sprovode.

Turistička inspekcija je u službenim savetodavnim posetama ugostiteljima predočila obavezujuće zaključke Štaba .

GRADSKE INSPEKCIJSKE SLUŽBE  ĆE NASTAVITI SVAKODNEVNI INSPEKCIJSKI NADZOR PO ZAKLJUČKU ŠTABA.

Od danas inspekcijsku kontrolu sprovođenja protiv epidemijskih mera  objekata pod sanitarnim nadzorom (objekti javnog saobraćaja, frizerski saloni, kozmetički saloni, saloni lepote, teretane, fitnes centri, prodavnice, megamarketi, tržni centri, ugostiteljski objekt i- kafići, kafeterije, picerije, pekare, poslastičarnice, restorani, kafane, objekti brze hrane, predškolske ustanove..)  vršiće i sanitarna inspekcija MZ.

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!