ВестиИнформације

KRUSIK NA „EUROSATORY 2018“

Međunarodna izložba odbrane i bezbednosti EUROSATORY 2018 održana je od 11. do 15. juna 2018. Uz 1.802 izlagača iz 63 zemlje i više od 57.000 profesionalnih posetilaca, bez sumnje je utemeljena kao vodeća međunarodna izložba u oblasti kopnene i vazdušne odbrane i bezbednosti. Realizuje se svake druge godine dovodeći na jedno mesto celokupnu ponudu i potražnju iz navedenih oblasti. Ove godine je bilo 39 nacionalnih paviljona koje je posetilo više od 200 zvaničnih delegacija i više od 600 novinara sa svih kontinenata.
Vojna industrija Srbije je izlagala na izložbi u Hali br.6, na štandu B571 zauzimajući prostor veći od 700 m2. U arhitektonskom i ukupnom promotivno multimedijalnom smislu, štand je bio apsolutno uporediv sa štandovima vodećih prozvođača sa zapada.
Pored mnogih drugih eminentnih posetilaca i organizacija, naš štand je posetio gospodin Aleksandar Vulin, ministar odbrane Republike Srbije u pratnji visokih oficira Vojske Srbije.
Ovaj događaj je, kao i mnogo puta ranije, predstavljao odličnu mogućnost za uspostavljanje poslovnih kontakata sa mnogim klijentima i brojnim državnim delegacijama iz zemalja širom sveta.
Predstavnici HK Krušik su uspeli da naprave vezu u lancu snabdevanja sa globalnim kompanijama koje se bave naoružanjem i vojnom opremom.
Tokom pet dana trajanja Izložbe, imali smo dosta korisnih sastanaka sa aktuelnim i potencijalnim kupcima za šta bi, u suprotnom, bilo potrebno mnogo meseci za organizovanje i realizaciju.

Uspon
Back to top button