Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

Logvinov: Nisam pretio Dverima, oni ni kombi ne mogu da napune

„Ovih dana društvenim mrežama se širi video snimak koji je u medije plasiran iz privatne viber grupe. Akteri Logvinov i Bugarski su sistemski provocir

„Ovih dana društvenim mrežama se širi video snimak koji je u medije plasiran iz privatne viber grupe. Akteri Logvinov i Bugarski su sistemski provocirani od strane pojedinaca u toj privatnoj viber grupi, pri tom vredjane su im porodice po raznim osnovama kao i ostalim Čačanima koji imaju drugačije političke stavove a sve u cilju da naprave neki gaf kako bi ga opozicija zloupotrebila zarad jeftinih političkih poene“ , kazao je jedan od članova grupe i dodaje; „Voleo bih da su gradjani imali priliku da čuju ostale gadosti i pogan rečnik kojim se opozicija služi ali to bi bilo previše čak i za tabloidne novine“ – zaključuje naš sagovornik.

Šta o svemu tome ima da kaže i osoba čiji je privatni snimak zloupotrebljen od strane lica koja su mu vredjala porodicu i stavljali najgore etikete pročitajte u tekstu.

„Povodom klipova koje smo poslali u Viber grupu koju vode Željko Damljanović iz Holandije, Mirko Poledica (bivši fudbalski reprezentativac Srbije) i Miroslav Perišić rodom iz Trepče, koji trenutno živi u Americi. U pomenutu Viber grupu se na silu ubacuju građani Čačka, među kojima smo se našli i mi. Svrha same grupe je da maltretira građane Srbije, a prvenstveno građane Čačka. Unutar grupe se vređaju porodice, psuju majke, neretko se pominju i deca. I tako iz dana u dan. Cilj svega je da se vređaju i omalovažavaju građani koji podržavaju vlast i Srbiju.
Moj govor na video-klipu se isključivo odnosi na Damljanovića i njegovog bota takozvanog Lakirera, koji je proistekao zbog uvreda na sopstveni račun. Uvrede su došle ničim izazvane, a to se ne dešava prvi put na ovoj grupi. Uvrede na moj račun i račun porodice ponavljaju se svakodnevno, izazvane samo jednom činjenicom, a to je podrška predsedniku Vučiću i gradonačelniku Todoroviću, što je legitimno pravo svakog građanina Srbije, prozivka se ne odnosi na opoziciju, a naročito na Dveri koji su meni lično nebitni jer ih ukupno ima za jedan kombi i to sve sa odbornicima“. – naveo je Logvinov.

Tekst: A.J.
Foto: Fejsbuk
Izvor: 032info

http://infosvetionik.rs/logvinov-nisam-pretio-dverima-oni-ni-kombi-ne-mogu-da-napune/

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!