Вести

Министар Никола Селаковић посетио Градски одбор СНС Шабац

Члан Председништва Српске напредне странке, Никола Селаковић, посетио је данас Градски одбор СНС Шабац.
У обраћању присутнима Селаковић је истакао да се доласком у Шабац још једном уверио да се град развија. Он је поновио да је у разговору са председником Србије Александром Вучићем констатовао да ће Србији и њеним грађанима бити боље ако свако буде радио свој посао.
Члановима Градског одбора Шабац обратио се и Бранислав Маловић, члан Председништва и координатор за Колубарски и Мачвански округ који је поновио да је ово један од најорганизованијих одбора на чије резултате сви могу бити поносни.
Председник Градског одбора, Живан Бајић, захвалио је на посети, истичући да долазак члана Председништва Српске напредне странке показује да је свима стало да странка функционише беспрекорно и ради у интересу својих грађана.
Бајић је поновио да Градски одбор пружа пуну подршку политици председника Александра Вучића, јер, како је истакао, у нашој земљи не постоји јача снага која може брже, одлучније и боље да нас води путем напретка и изградње пристојне Србије. Ова посета била је прилика да се покажу резултати рада одбора, да се сумира шта је све држава урадила за град Шабац, али и поставе нови циљеви у интересу града и грађана.
Uspon
Back to top button