Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijeHronika

MUŽ ODGOVARA NA OPTUŽBE BIVŠE SUPRUGE IZ VALJEVA: Nisam prodao ćerku! Sve je to ženina bolesna mašta

Zoran Kostić sa Uba, koga je bivša žena Stanica Blagojević okrivila da je 1984. godine iz porodilišta u Valjevu oteo njihovu bebu s venčanim kumovima, koji su je potom odveli u Austriju, a njoj su lekari saopštili da je dete preminulo, negira optužbe i kaže da bi najviše na svetu voleo da je njihovo dete živo, ali, nažalost, nije.

Ističe da je njegova bivša žena bolesna.

– Ona se odavno klela da će se kad-tad osvetiti meni i mojoj porodici. Ne želim da razgovaram ni sa njom ni o njoj. Hteo sam da je tužim, ali su me razne nevladine organizacije ubeđivale da to ne radim. Van svake pameti je to što ona priča i za šta mene optužuje. Meni je savest čista. Kamo lepe sreće da nam je ćerka živa, ja bih to najviše voleo, ali Stanica je zadojena mržnjom – kaže Kostić.

Stanica tvrdi da je ćerku nakon 34 godine našla u Beču i da je uradila DNK analizu koja je potvrdila da joj je majka. Kaže da su venčani kumovi njenu ćerku upisali na papire njihove ćerke Petre, koja je preminula sa četiri godine, pre nego što se ona porodila. Međutim, Zoran sumnja u tu verziju:

– Ja sam tu malu Petru, koja je tad imala dve-tri godine, video kod nas na venčanju s kumovima… E sad, da li je ta Petra koju je Stanica videla u Beču to dete ili naša ćerka… Ja bih najviše na svetu voleo da je naša ćerka živa, ali mislim da to jeste dete venčanih kumova, odnosno prava Petra. Porodično smo s njima izgubili kontakt, ali ću pozvati sada sestrića u Beču kako bih sve proverio. Nažalost, mislim da je ovo samo Staničina osveta meni. Ona zna da za mesec dana pravim svadbu ćerki, imam dve divne ćerke. Ona ima sina i nek su živi i zdravi. Samo ja znam koliko sam se potresao i nemojte više da me uznemiravate ovom pričom.

VIŠE NA LINKU KURIRA:

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3029611/muz-odgovara-na-optuzbe-bivse-supruge-nisam-prodao-cerku-sve-je-to-zenina-bolesna-masta

 

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!