Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
InformacijeKultura

MUZIKOM KROZ SVET (KONCERT) nedelja, 8. avgusta 2021. godine u 19,30 časova

U nedelju, 8. avgusta 2021. godine u 19,30 časova, u Internacionalnom umetničkom studiju „Radovan Trnavac Mića“, u okviru tradicionalnih 34. „Tešnjarskih večeri“, biće održan koncert pod nazivom „Muzikom kroz svet“. Koncert je plod saradnje Studija sa profesorom muzičke kulture, Markom Tomićem i učenicima Valjevske gimnazije i Muzičke škole „Živorad Grbić“.
Specijalno sastavljen repertoar sa savremenim i tradicionalnim delima iz Škotske, Švedske, Poljske, Francuske, Litvanije, Mađarske, Rusije, Makedonije i Srbije, na koncertu će izvesti dvoje
………………………………………………
International Art Studio učenika Valjevske gimnazije: Dimitrije Milošević – bas gitara i Marija Urošević – harmonika, klavir i vokal i učenica Muzičke škole i Valjevske gimnazije Kristina Stepanović – flauta.

Pozivamo vas da ispratite ovaj koncert i uživate u zvucima svetske muzike, koju će u prostoru naše galerije dodatno oplemeniti grupna izložba umetničkih radova iz naše bogate kolekcije. Posetioci će moći da pogledaju dela umetnika iz Meksika, Južnoafričke Republike, Belorusije, Engleske, Rusije, Južne Koreje, Amerike, Francuske, Poljske i Makedonije.
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!