Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Na repertoaru Bioskopa 85 danas, 7. novembra od 17.30 sati igrani film za decu “LASTE I AMAZONCI“ i 20 sati “THOR-RAGNAROK“ 3D.

“Laste i Amazonci” je priča o četiri deteta koja sanjaju da pobegnu od dosadnog letnjeg raspusta. Kada konačno dobiju dozvolu da samostalno kampuju na udaljenom ostrvu usred ogromnog jezera, njihovoj sreći nema kraja. Ali kada stignu, otkrivaju da možda nisu sami i nastupa borba za vlasništvo nad ostrvom, gde i veština i sreća igraju uloge.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1227183/?ref_=fn_al_tt_1

Sutra, 8. novembra, od 17 i 30, igrani film za decu “Izgubljeno nađeno“ i od 20 sati “THOR-RAGNAROK“ 3D.

 

Tinejdžer Endi i njegov brat Mark, tokom svog boravka kod ujaka na zabačenom ostrvu, saznaju da je njihov ekcentrični deda nekada posedovao celo ostrvo, ali jednog dana nestao bez traga, ostavljajući iza sebe skriveno blago. Kako bi pronašli blago i otkrili istinu, oni će morati da se suoče sa mračnim i misterioznim delovima ostrva, ali i sa zlim silama koje će učiniti sve da ih spreče u potrazi.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3828858/?ref_=fn_al_tt_2

Kupovina karata na dan projekcije, na biletarnici novog Bioskopa 85. Radno vreme biletarnice od 16 i 30 do 20 sati, osim ponedeljkom.

Urednik programa Sandra Pujić naznačava da u celom svetu blokbaster filmovi bivaju objavljeni četvrtkom, tako da će i u novom valjevskom Bioskopu 85 nedeljni repertoar biti određivan od četvrtka do srede naredne sedmice.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!