Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijeSport

Odličan početak sezone za Rvački klub “Mladost”

U nedelju 21.03.2021. godine u Kragujevcu u hali “Jezero” održana je prva rvačka smotra za 2021. godinu, tačnije Regionalno Prvenstvo Centralne Srbije za uzraste kadeta, seniora i U-13, koje je ujedno kvalifikacioni turnir za prvenstvo države. Ovo je prvo takmičenje posle duže pauze i bilo je izuzetna prilika za proveru forme.

Rvački klub “Mladost” iz Valjeva nastupio je sa 11 rvača, kao i obično u svim uzrasnim kategorijama. U kadetskoj konkurenciji nastupali su Luka Pavlović, Dimitrije Radovanović, Bojan Marić i Marko Pantelić. U-13 nastupali su Relja Lukić i Veljko Mitrović dok su se u seniorskoj konkurenciji našli Bojan Marić, Ilija Lazarević, Saša Nedeljković, David Petrović i Nemanja Milutinović.

Po uzrasnim i težinskim kategorijama ostvareni su sledeći rezultati:

U13

Veljko Mitrović je sa efektne 4 pobede još u prvim minutima mečeva došao do zlatnog odličja.

Takođe, Relja Lukić – prvo mesto.

Kadeti

Veliko iznenađenje turnira bio je Pavlović Luka koji je nakon tri pobede zaustavljen u finalu i morao se zadovoljiti drugim mestom.

Takođe, Pantelić Marko – drugo mesto.

Dimitrije Radovanović – treće mesto.

Ovog puta zbog povrede izostalo je zlato Bojan Marić koji je bio apsolutni favorit u svojoj kategoriji.

Seniori

Bojan Marić u kategoriji do 130 kilograma sa 3 pobede osvaja zlato.

Ilija Lazarević sa 4 pobede bez i jednog izgubljenog poena takođe osvaja zlato.

Nemanja Milutinović zaustavljen u finalu i osvojio je drugo mesto.

Odlična najava za predstojeću takmičarsku sezonu, svi takmičari su pokazali izuzetnu motivisanost i spremnost, a rezultati u takvim okolnostima su neminovni. Veliko je zadovoljstvo trenirati sve ove momke teško je izdvojiti nekoga od njih. Ovog puta moram napraviti izuzetak kada je u pitanju Marić Bojan koji je prethodne godine diplomirao na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu, vratio se u svoj grad sa željom da pomogne klubu u kom je ponikao i sada pored svog angažovanja u funkcionisanju kluba redja zlatne medalje i najavljuje uspeh na državnom prvenstvu. Nadam se da će taj entuzijazam biti prepoznat kod ljudi i da Marića očekuje uspešna karijera. Darko Pantelić, trener

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!