Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

Održano takmičenje “Razvoj omladinskog turizma”

Polufinale takmičenja “Razvoj omladinskog turizma” održano je 17.marta na Poslovnom fakultetu Valjevo Univerziteta Singidunum. Ukupno 13 timova iz Valjeva, Lajkovca i Bajine Bašte takmičilo se u predstavljanju svoje ideje za razvoj omladinskog turizma u Srbiji.

Prvo mesto su podelila dva tima , tim Ekonomske škole Valjevo koji su činile Ksenija Živković, Katarina Sofronić i Anastasija Petrović pod mentorstvom Radmile Jakovljević i tim Valjevske gimnazije- Marko Todorović, Jana Zdravković i Milica Matić sa profesorkom Milkom Majstorović.

Drugoplasirani su bili tim Ekonomske škole Valjevo- Nevena Jokić, Vladimir Đurđević i Jelisaveta Perišić pod mentorstvom prof. dr Vesne Matić i tim Poljoprivredne škole- Tatjana Dobriković, Tamara Majić i Vanja Atanasković sa mentorom Brankom Vićentijevićem.

Treće mesto zauzeo je tim Valjevske gimnazije koji su činili Sara Lazarević, Dejan Đurašinović i Ana Ulemek, pod mentorstvom profesorke Bojane Krstić.

Pored direktnog plasmana pobedničkih timova u finale koje će se održati 25.marta na Univerzitetu Singidunum u Beogradu i na kome će učestvovati i finalisti iz Beograda, Novog Sada i Niša, pobednici su osvojili i vredne nagrade.

Drugoplasirani i trećeplasirani timovi biće nagrađeni studijskim putovanjem u Sirmium i Zasavicu u organizaciji Poslovnog fakulteta Valjevo, kao i oslobađanjem prijemnog ispita i dela školarine za studije na ovom fakultetu dok su pobednički timovi osvojili potpuno oslobađanje školarine kao i jednodnevni izlet na Palić u organizaciji turističke agencije “Abeona”. Takođe, u organizaciji Turističke organizacije Valjevo svi takmičari će imati mogućnost obavljanja prakse.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!