Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijePolitika

Opštinski odbor SNS Osečina najoštrije osuđuje nasilan upad u zgradu RTSa

Sa sastanka Opštinskog odbora SNS Osečina, održanog 19. marta 2019. godine, povodom nasilnog ponašanja dela učesnika protesta „1 od 5000000“, prilikom upada u zgradu RTSa 16. marta i pokušaja blokade zgrade Predsednštva 17. marta ove godine, izdato je sledeće

 

S A O P Š T E NJ E

                                                           

Opštinski odbor SNS Osečina najoštrije osuđuje nasilan upad u zgradu RTSa, uništavanje imovine svih građana Srbije i otvoreni pokušaj da se silom utiče na uređivačku politiku javnog medijskog servisa Srbije.

Opštinski odbor SNS Osečina izražava ogorčenje što je na dan 15-ogodišnjice pogroma Srba na Kosovu i Metohiji umesto slike jedinstva i spremnosti da se pomogne našem narodu na Kosovu i Metohiji, u svet poslata jako ružna slika – slika nasilja i ogoljene namere da se država destabilizuje.

Opštinski odbor SNS Osečina izražava punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i svim državnim organima u što bržem rešavanju ove situacije kako bi se nastavio i ubrzao razvoj Srbije.

Opštinski odbor SNS Osečina traži od nadležnih državnih organa da, u okviru svojih zakonskih ovlašćenja, spreče ponavljanje incidenata bilo gde u Srbiji, kao i adekvatno kažnjavanje počinilaca svih nedopuštenih dela.

Opštinski odbor SNS Osečina izražava želju i spremnost da svojim delovanjem doprinese da naša deca mirno žive u Srbiji, da svako slobodno, bez nasilja i nanošenja štete drugima, iznosi svoje mišljenje, a da se vlast osvaja i gubi na izborima.

Opštinski odbor SNS Osečina poručuje: Drugačije mišljenje i protesti su legitimni, NASILJE NIJE!

U Osečini, 19. marta 2019.g.

 

 

Predsednik OO SNS Osečina,

Dragan Aleksić, s.r.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!