ВестиХроника

Osuđen profesor iz Valjeva, koji je spopao učenicu, inače otac dvoje dece!

[hr style=“double“]izvor:telegraf.rs foto:Foto-montaža: Profimedia, Alamy, pixabay.com[hr style=“double“]

– M. N. ju je najpre uštinuo po stomaku, a potom zavukao ruku ispod majice govoreći joj da mora da ide u teretanu kako bi smršala. Postom je rukom zavučenom pod majicu nastavio da je mazi po leđima – između ostalog se navodi u sudskoj presudi

Inženjer iz Valjeva M. N. (62) osuđen je na godinu dana zatvora jer je štipao i pipao učenicu (17) Medicinske škole, kojoj je davao privatne časova matematike.

Njemu je prvostepenom presudom Osnovnog suda u Valjevu izrečena i zabrana davanja privatnih časova u narednih pet godina.

– Sud je utvrdio da je M. N. u aprilu prošle godine u svojoj porodičnoj kući izvršio nedozvoljene polne radnje nad K. S., koja je tada imala 17 godina i koja je kod njega pohađala privatne časove matematike – navedeno je u sudskoj presudi:

– M. N. ju je najpre uštinuo po stomaku, a potom zavukao ruku ispod majice govoreći joj da mora da ide u teretanu kako bi smršala.

– Potom je rukom zavučenom pod majicu nastavio da je mazi po leđima, da bi je onda privukao sebi i poljubio po glavi i ramenima. Zavukao je i prste u njen donji deo trenerke, posle čega je K. S. ustala, rekla da mora da ide kući.

– On ju je onda, uz reči “da vidimo koliko si teška“, uhvatio za zadnji deo tela i odneo do fotelje, ali je devojka uspela da ustane, izađe iz njegove kuće i mobilnim telefonom pozove majku koja je došla po nju.

Kako saznajemo, ovaj Valjevac je oženjen i ima dvoje odrasle dece.

Privatne časove u porodičnoj kući u Novom naselju daje već 30 godina. M. N. na prvostepenu presudu ima pravo žalbe Višem sudu u Valjevu.

Uspon
Back to top button