ВестиИнформације

Oteli joj ćerku na rođenju i rekli da je MRTVA, Stanica je pronašla 34 godine potom

Stanici Blagojević Kostić ostala je bez bebe na porođaju u Valjevu, ali je posle 34 godina uspela da je pronađe. Ispostavilo se da ćerka Petra danas živi u Austriji.

Ona je u gostovanju uživo objasnila da je njena drama krenula nakon porođaja, kada je 4. aprila 1984. godine rodila zdravu ćerku da bi joj samo nekoliko dana kasnije lekari rekli da je beba preminula.

– Nisam mogla da poverujem u tu laž. Rekli su mi da je dete u zamrživaču i da ne mogu da je vidim. Nisu mi čak ni dali nikakav dokument da je beba preminula – započela je Stanica potresnu ispovest.

Bilo joj je sumnjivo kada su na nekoj od otpusnih lista napisali da je beba preminula 12. aprila, a Stanica pamti da je iz bolnice izašla tri dana ranije.

– Znala sam da je moja ćerka živa. Nikada joj nisam zapalila sveću i odlučila sam da posvetim svoj život da je pronađem i uspela sam u tome. Ne možete da verujete koliko mi je bilo teško – kroz suze govori Stanica.

U svom potresnom svedočenju Stanica je rekla da je odrasla sa četiri sestre i da njena agonija zapravo počinje i pre porođaja kada joj je suprug za koga je bila udata, a kasnije se razvela, rekao da može odmah da izađe iz kuće ako planira da rađa žensku decu.

CEO TEKST MOZETE PROCITATI:

https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/drama-srpske-majke-oteli-joj-cerku-na-rodenju-i-rekli-da-je-mrtva-stanica-je-pronasla-34-godine-2018-04-11

Uspon
Back to top button