Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Informacije

Radovi na Gerontološkog centru teku po utvrdjenoj dinamici !

U toku su radovi na završetku gradnje Gerontološkog centra u Valjevu, a trebalo bi da budu završeni do kraja ove godine.

Za nastavak radova na objektu Gerontološkog centra, Vlada Republike Srbije preko Kancelarije za javna ulaganja obezbedila je sredstva za završne radove, a ustanova je namenjena za smeštaj i negu odraslih i starih osoba.

“Krajem godine će objekat biti završen u građevinskom smislu, a posle toga ide opremanje objekta, formiranje ustanove Dom za stare od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kapaciteta za 113 korisnika.

Osim toga, objekat će imati i 32 mesta za prihvatilište za beskućnike i imaće dnevni boravak za starije i ometene u razvoju o čemu će brinuti Grad Valjevo preko Centra za socijalni rad.

Uložili smo dosta energije i rada da ovaj projekat posle 13 godina dovršimo i stavimo objekat u funkciju i na korist građanima.

To je dokaz da ukoliko se radi i nešto zaista želi, da je sve ostvarivo.

Zato sam ja veliki optimista i po pitanju svih ostalih projekata, jer smo svi na istom zadatku i imamo samo jedan cilj, a to je realizacija projekata u našem gradu”, rekao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!