Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijePrivreda

Radovi na lokaciji izgradnje Prodavnice „LIDL“ teku po planu !

U razgovoru sa predstavnikom službe sa komunikaciju sa medijima gospodinom Herzlichen Gruß potegli smo razna pitanja građana Valjeva o dolasku Lidl u naš grad.

Evo deo razgovora:

Izuzetno nas raduje što ćemo postati deo zajednice u Valjevu, kao i to što ćemo potrošačima iz ovih krajeva ponuditi brzu i jednostavnu kupovinu, posebno znajući da nas oni dugo i nestrpljivo iščekuju.

Kroz tematske nedelje obradovaćemo Valjevčane novim proizvodima iz različitih kuhinja širom sveta, ali i raznovrsnom ponudom neprehrambenih proizvoda, posebno odećom sa nemačkom garancijom kvaliteta.

Zadovoljni smo što ćemo biti u prilici da stanovnicima Valjeva i okoline ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta. Lidlov asortiman je pažljivo odabran i sastoji se od 1.800 proizvoda u redovnoj prodaji, a ono što Lidl čini jedinstvenim na tržištu su i vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju.

Pored Lidl brendova, u asortimanu su zastupljeni i domaći dobavljači, sa više od 400 proizvoda. Nedavno smo uveli u stalni asortiman i preko 60 organskih proizvoda koje čine BIO Organic namazi, sveže voće i povrće, zamrznuti proizvodi, proizvodi iz Lidl pekare i drugi.

radovi na lokaciji LIDL
radovi na lokaciji LIDL

Trenutno izvršavamo izgradnju objekta i ona teče po planu. Bez obzira na to kada gradnja prodavnice bude završena, odluka o tačnom datumu otvaranja biće naknadno objavljena.

Prodavnica će biti standardnog tipa sa oko 2400m2 bruto površine i 125 parking mesta. Lidl prodavnice u Srbiji, pa tako i buduća prodavnica u Valjevu, se odlikuju modernijim dizajnom, prostranim prodajnim prostorom i parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje.

Te karakteristike, uz više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled omogućavaju nam da pružimo svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, a zaposlenima prijatno i sigurno mesto za rad i da pritom, odgovorno postupamo prema životnoj sredini.

Od otvaranja svojih prvih prodavnica u Srbiji, kompanija Lidl Srbija jedan je od omiljenih poslodavaca u našoj zemlji. Zvanična potvrda za to, došla je nedavno od Top Employers Instituta, koji je Lidlu dodelio prestižni sertifikat „Top Employer Serbia“  i  „Top Employer Europe“, za 2021. godinu na nivou države Srbije i teritorije Evrope zajedno sa Lidl kompanijama u još 18 zemalja. Samo neki od benefita po kojima se Lidl ističe kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i regionu jesu mogućnost rada od kuće za radna mesta na kojima je to moguće, privatno zdravstveno osiguranje za sve zaposlene, isplata svakog minuta prekovremenog rada i obezbeđeni uslovi za kontinuirano usavršavanje zaposlenih, koje mogu da očekuju i novozaposleni u Valjevu.

Kako proces sprovođenja zapošljavanja još uvek nije završen, broj novih kolega koje možemo da očekujemo u Valjevu , nakon završenog procesa.

Zapošljavanje započinje oglašavanjem pozicije putem naših zvaničnih kanala, vrši se pregled prijava od strane sektora Ljudski resursi, zatim sledi selekcija i završava se sklapanjem poslovne saradnje.

Svi novozaposleni prolaze detaljno kroz obuku za rad, koja je u skladu sa zahtevima pozicije i u sklopu njihovog angažovanja sa našom kompanijom.

O tačnom datumu otvaranja, kao i o svim drugim relevantnim novostima potrošači i šira javnost će biti blagovremeno obavešteni.

izvor:Lidl Srbija KD

foto:Boskovic Zeljko

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!