Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiSport

Rvački klub Mladost Jul u znaku rvanja

Od 01.07. do 10.07 u Valjevu, u „Omni centru“ boravilo je 30 rvača kadetske reorezentacije Srbije koji su u odličnim uslovima pod rukovodstvom trenera Miolski Djordja i Balo Petra obavili poslednje pripreme za Svetsko prvenstvo u Budimpešti.
Nakon njih u „Omni centar“ stiglo je 40 reprezentativki Hrvatske, Srbije i Makedonije koje se takodje pripremaju za Svetsko prvenstvo. Pripreme devojaka vodi bugarski trener Marjan Nedkov a asistiraju mu Božidar Gaćeša (Srbija), Pero Panić (Hrvatska) i Miroslav Spirovski (Makedonija). Devojke će boraviti do 20. Jula u Valjevu a nakon toga regionalni rvački savez dovodi najbolje rvače iz 7 klubova centralne Srbije na vikend pripreme.
Sve ove aktivnosti posledica su intenzivnih razgovora koji su se vodili posredstvom rukovodstva Rvačkog kluba Mladost, a izmedju Rvačkog Saveza Srbije i rukovodstva Grada Valjeva.
This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.„Rvački Savez Srbije prepoznao je potencijale našeg grada a i zalaganje svih članova rvačkog kluba Mladost. Višestruki je značaj održavanja priprema reprezentacija u Valjevu, pre svega promoviše se rvački sport, naš trenerski kadar se obučava od strane vrhunskih trenera a rvači valjevske Mladosti koji nisu na spisku šire reprezentacije mogu da treniraju i sparinguju sa najboljima. Svakako je lepo videti da ljudi celog Balkana dolaze u naš grad, upoznaju ga, stvaraju nova prijateljstva u jednoj zdravoj sportskoj atmosferi. Nadamo se da će svi učesnici biti zadovoljni ovim što pruža naše Valjevo i sportski centar „Omni“ i da je ovo samo početak saradnje ovog tipa. Posebno se zahvaljujemo Gradonačelniku Lazaru Gojkoviću koji je podržao ceo projekat i predsedniku Sportskog Saveza Srbije Davoru Štefaneku koji je lično otvorio pripreme“ Nenad Lukić, predsednik RK Mladost
Prikaži više
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!