ВестиИнформације

САОПШТЕЊЕ KOMУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ

[hr style=“double“]izvor:valjevo.rs foto:scren[hr style=“double“]

Od 25. aprila komunalna policija grada Valjeva sprovodi pojačanu kontrolu parkiranja u Tešnjaru. Za proteklih 20 dana komunalni policajci ostavljali su obaveštenja vozačima u “staroj čaršiji“ o povredi propisanog reda, pravnoj kvalifikaciji i zakonskim posledicama. Dakle, kontrola za sada ima preventivni karakter.

Veliki broj opomena izrečen je stanarima Tešnjara zbog neisticanja nalepnice na vozilu. Podsećamo, stanari Tešnjara mogu koristiti parkirališta u okviru ove prostorne celine samo sa posebnim nalepnicama za obeležavanje vozila koje izdaje JKP “Vidrak“.

Apelujemo na sugrađane iz Tešnjara da nalepnice obavezno istaknu u svojim vozilima u skladu sa odredbama Odluke o javnim parkiralištima grada Valjeva.

Parkiranje u Tešnjaru obuhvata ulice: Grbovićevu, Kneza Jovice, Bobovčevu, Kej Prvog ustanka, Milovana Glišića i Hadži Ruvimovu. Kontrolu parkiranja u navedenim ulicama vrše komunalna inspekcija i komunalna policija. U Birčaninovoj ulici parkiranje je zabranjeno i kontrola je u nadležnosti saobraćajne policije.

Uspon
Back to top button