Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

TRIFUNOVIĆ: Čačani ovoga puta neće dozvoliti da ih neko bruka i sramoti kao što to čini Boško Obradović

Povodom besmislenih, nesuvislih i proizvoljnih najava samozvanog lidera čačanske opozicije Boška Obradovića kako će Čačani prirediti Aleksandru Vučiću doček kakav mu po njegovom mišljenju dolikuje, treba podsetiti prvog čoveka Dveri da on nema apsolutno nikakvo pravo da govori u ime svih stanovnika našeg grada, niti da svoju frustriranost i nezadovoljstvo ličnim, profesionalnim i političkim životom nameće bilo kome kao matricu koju neminovno moraju slediti.

O tome kakvo mišljenje imaju o Obradoviću, a kakvo o Vučiću, birači u Čačku su pokazali na poslednjim predsedničkim izborima, kada je u svom gradu prvi čovek Dveri (a još samo malo ih ima iza njega) potučen „do nogu“ upravo od aktuelnog predsednika Srpske napredne stranke, kako na nivou Srbije, tako i na lokalu, u Obradovićevoj mesnoj zajednici i u njegovim rodnim Vranićima.

Svima je apsolutno jasno da su i Čačani prepoznali energiju, snagu i hrabrost koje predsednik Aleksandar Vučić iskazuje u svim svojim nastupima, kako u zemlji, tako i na međunarodnoj sceni, što može da nam služi na čast i ponos. S toga treba očekivati da će i naši sugrađani u sklopu kampanje „Budućnost Srbije“ na dostojanstven i pristijan način dočekati čoveka koji je Srbiji doneo mir, ekonomsku stabilnost, prosperitet i brojne investicije, učinivši od naše zemlje daleko bolje mesto za život od onoga koje su mu u nasledstvo ostavili oni sa kojima sada Obradović juriša u želji da se dokopa vlasti po svaku cenu.

Sigurno je jedno , da Čačani ovoga puta neće dozvoliti da ih neko bruka i sramoti kao što to čini Boško Obradović svojim upadima u RTS i pozivima na nasilje. Čačak je grad vrednih i marljivih ljudi koji se stide Obradovićevog pozivanja na nasilje i skrivanja iza takozvanih građanskih protesta.

Povereenik GrO SNS Čačak
Igor Trifunović

https://infosvetionik.rs/2019/03/28/trifunovic-cacani-ovoga-puta-nece-dozvoliti-da-ih-neko-bruka-i-sramoti-kao-sto-to-cini-bosko-obradovic/

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!