Вести

U Guči otvoren Motel „Dragačevski horizonti“

U Guči je počeo da radi Motel „Dragačevski horizonti“, u okviru istoimenog privrednog društva čiji čiji je osnivač Kulturni centar opštine Lučani u Guči, u okviru kojeg se nalazi.


Savremeno opremljen restoran sa kuhinjom, WIP salon, lepa terasa sa baštom, pet letnjikovaca i pet soba, a uskoro u sastavu ovog privrednog društva biće i Dom trubača, plivački bazen i svi objekti i tereni u okviru SRC, kako bi se opremili i bolje održavali i koristili.„Cilj nam je da se ovi objekti i sadržaji stave u funkciju naših korisnika i gostiju. Činimo sve da on bude reprezentativan, sa kvalitetom usluga prisupačan i na ponos zaposlenih, gostiju i osnivača“, kaže u izjavi  Milomir Bešević, direktor i zahvaljuje se svima onima koji su pomogli da on danas otpočne sa radom.


Bešević navodi da je od velikog značaja da se realizuje projekat u SRC u Guči vredan 22 miliona za nabavku 50 stolova, 200 stolica, 200 ležaljki i dva tobogana za plivački bazen, izgrade teniski tereni, PVC stolice i WIP na stadionu, srede tereni za male sportove i uradi veštačka trava na pomoćnom terenu, te da će to podići kvalitet usluga i stvoriti uslove za sprt i rekreaciju ali i sam FK „Dragačevo“ iz Guče kome je, kako kaže, mesto u višem stepenu takmičenja. Zahvaljuje se IKL Livnica Guča što su od prvog dana svoje goste iz Italije doveli baš u ovaj restoran a otišli prezadovoljni hranom i sulugom.Inače, ovi objekti biće u funkciji u punom kapacitetu od naredne godine kada se realizuju pomenute investicije i obezbedi upotrebna dozvola za Dom trubača, ističe Bešević, i kaže da postoji mogućnost da se ti kapaciteti popune i prilikom gradnje autoputa Preljina-Požega.


Ne uvećavamo cene u vreme Sabora trubača


„Odlučili smo da iste cene koje važe preko godine budu i u vreme Sabora trubača. Hoćemo to da bude naša poslovna politika, da ispoštujemo naše stalne goste ali i one koji u vreme Sabora budu koristili naše usluge. Nećemo da „deremo“ narod kao što to neki čine“, kategoričan je Bešević, i dodaje: „mnogi misle da nismo spremni jer smo osnovani u minut do dvanaest, ali će mo im pokazati da su se prevarili“ jer, kako kaže, ugostiće visoke zvanice i saboraše kao niko i nikad do sada.


U Motelu „Dragačevski horizonti“ kafa je 50 dinara, litar mineralne vode 100, pivo 0,5 po ceni od 120 dinara, litar vina 600 dinara a hrana je sa najnižim cenama u okruženju, raznovrsna i vrlo pristupačna svakom džepu. U meniju se nalazi sve ono što predstavlja vrhunac gastronomske ponude, počev od raznih predjela, omleta, čorbi i kuvanih jela, pa sve do specijaliteta sa roštilja, pečenja, teletine, salata, ribe, voća i voćnih delikatesa i mnogo toga što maštoviti kuvari pripremaju i serviraju na do sada retko viđen način.


https://infosvetionik.rs/2018/08/07/u-guci-otvoren-motel-dragacevski-horizonti/

Uspon
Back to top button