Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiKultura

U PAŠTRIĆU ODRŽAN FOREST FEST

Mioničko selo Paštrić je ovih dana bilo u centru zbivanja svetske trance scene kao domaćin festivala Forest Fest, koji je od 8. do 12. juna održan na prostoru Kumove česme u Parku prirode Ribnica.

Sa ciljem da ljubiteljima modernog zvuka, avanture, prirode i umetnosti pruži vrhunski vizuelni i audio ugođaj ovaj festival je ugostio preko 70 izvođača, umetnika, akrobata i izlagača iz Srbije i celog sveta u nesvakidašnjem spoju netaknute prirode i trance muzike.Na ovogodišnjem Forest Festu su pred nekoliko hiljada posetilaca nastupile svetske zvezde: E-Mantra (Altar records), ASKARI (Dacru rec.), ELEUSYN (JOOF rec.), TROPICAL BLEYAGE (Dacru rec.), NIGHT HEX (Suntrip rec.) i drugi izvođači.

Posetiocima su na raspolaganju bili i brojni umetnički sadržaji, poput akrobacija sa vatrom, prodajnih izložbi ručno rađenog nakita, odeće, kozmetike, gipsanih figura i slika, dok su hedonisti i ove godine imali priliku da isprobaju hranu i piće iz raznih zemalja sveta, da posete obližnju rodnu kuću vojvode Živojina Mišića, manastir Ribnicu i Banju Vrujci.

Pored toga, ljubitelji netaknute prirode su uživali u kampovanju pored reke Ribnice, boravku u seoskim domaćinstvima, obilasku Ribničke pećine do čijeg ulaza se od nedavno stiže novim visećim pešačkim mostom, Muzeja kamena, Šalitrene pećine i drugih lokaliteta.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!