Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiSport

Valjevski rvači u Mladenovcu

U nedelju je u Mladenovcu startovala Druga rvačka liga Srbije u kojoj se nalazi i valjevska Mladost, nakon dve godine nastupa u najvišem rangu takmičenja.

Valjevska ekipa je na prvom turniru II lige remizirala sa Omladincem iz Botoša rezultatom 4:4, dok je od domaće ekipe Ljubomir Ivanović – Gedza porazena sa 5-3. Treci mec izgubljen je rezultatom 7:1 od ekipe Soko iz Sombora, jednog od favorita za plasman u visi rang.

Ekipa Mladosti predstavlja najmladju ekipu u ligi sa prosekom starosti od 17 godina, a cilj kluba je da se mladi valjevski rvaci afirmisu nastupom u ovom rangu takmicenja. O kakvom potencijalu se radi najbolje govori podatak da su Ilija Lazarevic i Lazar Gavrilovic dobili poziv kadetske reprezentacije u grcko-rimskom stilu za nastup na medjunarodnom turniru “Ivan Frgic” ovog vikenda u Somboru, dok ce Strahinja Djermanovic nastupiti u slobodnom stilu.

Naredni turnir II lige trebalo bi da bude održan u Valjevu, ali će se termin naknadno odrediti, upravo zbog međunarodnih turnira, koji su na programu do kraja oktobra.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!