ВестиСпорт

Ваљевски рвачи у Младеновцу

У недељу је у Младеновцу стартовала Друга рвачка лига Србије у којој се налази и ваљевска Младост, након две године наступа у највишем рангу такмичења.

Ваљевска екипа је на првом турниру ИИ лиге ремизирала са Омладинцем из Ботоша резултатом 4:4, док је од домаће екипе Љубомир Ивановић – Гедза поразена са 5-3. Треци мец изгубљен је резултатом 7:1 од екипе Соко из Сомбора, једног од фаворита за пласман у виси ранг.

Екипа Младости представља најмладју екипу у лиги са просеком старости од 17 година, а циљ клуба је да се млади ваљевски рваци афирмису наступом у овом рангу такмицења. О каквом потенцијалу се ради најбоље говори податак да су Илија Лазаревиц и Лазар Гавриловиц добили позив кадетске репрезентације у грцко-римском стилу за наступ на медјународном турниру „Иван Фргиц“ овог викенда у Сомбору, док це Страхиња Дјермановиц наступити у слободном стилу.

Наредни турнир ИИ лиге требало би да буде одржан у Ваљеву, али ће се термин накнадно одредити, управо због међународних турнира, који су на програму до краја октобра.

Uspon
Back to top button