Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijePolitikaPrivreda

Vučić: Uložićemo ogroman novac u Podrinje(Valjevo-Osecina-Loznica…)

Vučić je u Loznici razgovarao sa gradonačelnicima Loznice i Valjeva i rukovodstvom opština Osečina, Mali Zvornik, Ljubovija, Krupanj i Bajina Bašta. On je ukazao da je zabrinjavajuć nivo nezaposlenosti u tom kraju i najavio da će ogroman državni novac biti uložen da bi se tamo privukli investitori.

„Iako je država dosta novca ulagala u Loznicu i Bajinu Baštu, prioritetni problem je što nedostaju velike investicije u Loznici i Valjevu“, ukazao je on.

„Verujem da neke manje investitore možemo da obezbedimo, pre svega, za Mali Zvronik i omogućimo bolju trgovinu, a bolje puteve za Bajinu Baštu i Ljuboviju“, dodao je.

 „Razgovalarali smo o svemu što je važno za ovaj zapadni deo Srbije, videćete, biće uloženo više nego što je ikad uloženo i to ove i sledeće godine. Znate da ono što kažemo to i uradimo brzo“, rekao je Vučić novinarima u Loznici. Kako je rekao, sad je dobro vreme, ima novca u budžetu i u taj kraj će biti uloženo više nego ikad. Vučić je rekao da je u opštini Krupanj u prvih šest meseci ove godine rođeno 100 beba više nego u celoj 2016.

„To je zahvaljujući svemu što smo uradili u Krupnju“, zaključio je Vučić.

izvor:danas.rs

foto:Z.Boskovic

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!