ВестиПривреда

20. MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA – MOSTAR 2017.Sajam na kom je HK „Krušik” a.d. učestvovao sa ostalim fabrikama odbrambene industrije

Sajam na kom je HK „Krušik” a.d. učestvovao sa ostalim fabrikama odbrambene industrije Srbije u organizaciji JP „Jugoimport SDPR” održan je od 04.04. do 08.04. 2017. godine u Mostaru, BiH.
Na ceremoniji otvaranja Mostarskog sajma učestvovali su visoki zvaničnici iz brojnih zemalja sveta i čelnici zemalja iz okruženja, među kojima je bio i naš premijer Republike Srbije Aleksandar Vučić.
Tokom sajma, održano je niz izuzetno posećenih i značajnih konferencija, stručnih skupova, radionica i drugih stolova. Na sajmu se govorilo između ostalog i oko prekogranične saradnje naročito sa zemljama iz okruženja za šta je i naša kompanija posebno zainteresovana i otuda je osnovni cilj našeg učešća na ovoj prestižnoj manifestaciji u ovom delu Evrope.
Na zajedničkom štandu odbrambene industrije Srbije premijera Aleksandra Vučića primili su Pomoćnik Ministra odbrane za materijalne resurse dr Nenad Miloradović i Pomoćnik direktora JP „Jugoimport SDPR” Aleksandar Lijaković. Premijer je na štandu održao konferenciju za novinare koja je sadržala najaktuelnije teme koje su između ostalog podrazumevale i zalaganje za uspešniju robnu razmenu dve zemlje i zajedničkim nastupima na treća tržišta iz oblasti odbrambene industrije.
Učešće odbrambene industrije Srbije na ovom sajmu ocenjen je kao uspešan i u buduće treba biti prisutan u ovom regionu jer dobri odnosi i privredna saradnja se neguju i izgrađuju godinama.

Uspon
Back to top button