Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Asfaltiranje u Oglađenovcu

Na teritoriji Mesne zajednice Oglađenovac počelo je asfaltiranje na deonici puta Oglađenovac – Garaža, dužine 2,7 kilometara. Okvirna vrednost radova je 24 miliona dinara, a investitor je JP „Putevi Srbije“. Izvođač radova je valjevsko Preduzeće za puteve.

Radove je obišao gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i rukovodilac Odeljenja za infrastrukturu i građevinsko zemljište Branko Vuković i razgovarali su sa meštanima o tome koliko za ovaj kraj znači izgradnja ovog putnog pravca.

„Ovom prilikom se zahvaljujemo JP „Putevi Srbije“ na saradnji. Ovaj putni pravac u Mesnoj zajednici Oglađenovac povezuje četiri sela, tako da je ovo veliki dan za meštane Mesne zajednice Oglađenovac, koji su na izgradnju ovog putnog pravca čekali 17 godina“, naglasio je Vuković.

Nakon završetka ovih radova, rukovodilac Odeljenja za infrastrukturu i građevinsko zemljište Branko Vuković, najavio je radove u Mesnoj zajednici Miličinica, u dužini od kilometar i 700 metara i to je putni pravac od zaseoka Ubić u Miličinici do škole.

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!