Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

“BISER BOJANE” u KC Mionica

redu, 1. marta, biće održana mionička premijera novog filma Milana Karadžića “BISER BOJANE”. Projekcije će biti održane u ustaljenim terminima od 18 i 20 časova a ulaznice po ceni od 250 dinara možete kupiti u KC Mionica.

 

Sinopsis:
Đorđe Popović, mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu, mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.
Nikola Popović, nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikola očekuje “vruć” doček policije i bivših partnera, zainteresovanih za dijamante, ali ne i susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav.
Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

 

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!