Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Blamaža odbornice Violete Marković

Odbornica GG Aleksandar Radojević propisno se izblamirala na početku sednice skupštine grada Čačka. Ona, kao i ostale odbornice ove grupe građana nije želela da učestvuje u utvrđivanju kvoruma, zbog čega su napustili salu.

Printscreen

Kada je utvrđen kvorum, sednica je počela minutom ćutanja u čast prerano preminule odbornice Dveri Milice Prokić. Odbornica Marković propustila je taj deo sednice i u salu ušla sa zakašnjenjem.

Ne znajući kako je sednica počela, ona je izašla za govornicu i oštro napala predsednika skupštine optuživši ga da nije održan minut ćutanja za preminulu odbornicu i kako sve treba da ih je sramota.

Usledio je oštar odgovor predsednika skupštine Igora Trifunovića koji je odbornici Marković rekao da je minut ćutanja održan, a da ona zloupotrebljava tragicnu smrt odbornice u političke svrhe. Posle burnog negodovanja odbornika u sali Violeta Marković je napustila sednicu skupštine i nije se više vraćala. Tako je povratak GG Aleksandar Radojević u skupštinu grada posle višemesečnkg bojkota doživeo fijasko.

Izvor:Mediaportal

https://infosvetionik.rs/2019/04/23/blamaza-odbornice-violete-markovic/

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!