Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

BOBAN Janković izabran je drugi put za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Mionici.

Janković je prvi put izabran 2014. godine, i od tada je stranka uvećala broj članova, uređene su nove prostorije, a na proletošnjim izborima za Aleksandra Vučića glasalo je 70% a za SNS 59%  odsto građana.Janković je u svom obraćanju informisao članove o rezultatima u prethodnom periodu i pozvao ih da još jače i predanije rade u korist građana.

– Svi znate da je za nama uspešna godina. Uradili smo veliki posao. Na predsedničkim i parlamentarnim izborima smo ostvarili izuzetan rezultat. Građani su u ogromnom, rekordnom broju glasali za našeg predsednika Aleksandra Vučića i za parlamentarnu listu Srpske napredne stranke. I ja im se ovom prilikom još jednom zahvaljujem na tome.

Uradili smo mnogo za razvoj naše lokalne samouprave. Dokazali smo da su vitalni interesi građana i naša najdublja uverenja jedno. Dokazali smo da naši planovi slede strategiju razvoja Srbije, našeg predsednika Vučića i Vlade Srbije, da su projektovani na uverenju da su građanima naše opštine potrebne vizije i projekti koji mogu da služe njihovim potrebama. Da doprinesu unapređenju kvaliteta njihovih života.

Da im osiguraju lepšu budućnost. Da im trebaju razmišljanja i planovi koji pred sebe stavljaju veliku svrhu. Siguran i dobro plaćen posao. Dobre uslove za obrazovanje njihove dece. Dobre uslove za bavljenje sportom. Dobre puteve. Stabilno vodosnabdevanje.

Mir i sigurnu budućnost. I oko te svrhe ujedinjena je većina stanovnika naše Mionice.Za nama je vrlo uspešna godina, u kojoj smo realizovali mnoge projekte u svimnaseljima u našoj opštini. Da smo dobro radili potvrđuje i činjenica da budžet za 2023. godinu iznosi rekordnih 692 miliona dinara. Progres Mionice je naša zajednička dužnost. I mi na tome stalno radimo. Uradili smo mnogo. I uradićemo još više. Mi to možemo jer volimo svoje mesto. Volimo Mionicu. Volimo Srbiju – rekao je Janković.

Izbornoj skupštini prisustvovao je i Branislav Malović, član Predsedništva SNS-a i koordinator za Mačvanski i Kolubarski okrug.
Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!