ВестиПолитика

БОБАН Јанковић изабран је други пут за председника Општинског одбора Српске напредне странке у Мионици.

Јанковић је први пут изабран 2014. године, и од тада је странка увећала број чланова, уређене су нове просторије, а на пролетошњим изборима за Александра Вучића гласало је 70% а за СНС 59%  одсто грађана.Јанковић је у свом обраћању информисао чланове о резултатима у претходном периоду и позвао их да још јаче и преданије раде у корист грађана.

– Сви знате да је за нама успешна година. Урадили смо велики посао. На председничким и парламентарним изборима смо остварили изузетан резултат. Грађани су у огромном, рекордном броју гласали за нашег председника Александра Вучића и за парламентарну листу Српске напредне странке. И ја им се овом приликом још једном захваљујем на томе.

Урадили смо много за развој наше локалне самоуправе. Доказали смо да су витални интереси грађана и наша најдубља уверења једно. Доказали смо да наши планови следе стратегију развоја Србије, нашег председника Вучића и Владе Србије, да су пројектовани на уверењу да су грађанима наше општине потребне визије и пројекти који могу да служе њиховим потребама. Да допринесу унапређењу квалитета њихових живота.

Да им осигурају лепшу будућност. Да им требају размишљања и планови који пред себе стављају велику сврху. Сигуран и добро плаћен посао. Добре услове за образовање њихове деце. Добре услове за бављење спортом. Добре путеве. Стабилно водоснабдевање.

Мир и сигурну будућност. И око те сврхе уједињена је већина становника наше Мионице.За нама је врло успешна година, у којој смо реализовали многе пројекте у свимнасељима у нашој општини. Да смо добро радили потврђује и чињеница да буџет за 2023. годину износи рекордних 692 милиона динара. Прогрес Мионице је наша заједничка дужност. И ми на томе стално радимо. Урадили смо много. И урадићемо још више. Ми то можемо јер волимо своје место. Волимо Мионицу. Волимо Србију – рекао је Јанковић.

Изборној скупштини присуствовао је и Бранислав Маловић, члан Председништва СНС-а и координатор за Мачвански и Колубарски округ.
Uspon
Back to top button