Спорт

Боксерски Спектакл у Ваљеву(Фото)

U Valjevu je u nedelju održano 1. kolo regionalne lige u boksu u kojem se se sastali objedinjeni tima Metalca i BK Lazarevca i Radnik iz Bijeljine. U valjevskoj Hali sportova tribine su kao nekada bile pune,a Radnik je slavio sa 12:4 i uknjižio prve bodove u ligi.

foto:Z.Boskovic Metalac- Lazarevac i ekipa Radnika iz Bijeljine -hala sportova Valjevo

Dugo u Valjevu nije bilo boksa, pa se publika okupila u maksimalnom broju. Meč je ispunio očekivanja, napunivši Halu sportova, a publika je kući otišla zadovoljna, željno čekajući naredno boksersko takmičenje

foto:Z.Boskovic Metalac- Lazarevac i ekipa Radnika iz Bijeljine -hala sportova Valjevo

Viđeno je nekoliko dobrih mečeva, koji su svi završeni na poene. Hendikep je imala domaća ekipa, koja je u startu gubila sa 2:0, pošto je Aleksa Marković „pao“ na merenju, tj imao je nedozvoljenu kilažu u srednjoj kategoriji do 75 kilograma.
Prvi meč vratio je nadu domaćima da bi mogli da se ravnopravno nose sa veoma ozbiljnom ekipom iz Bijeljine, pošto je Dušan Janjić lako savladao Nikolu Magovca u perolakoj kategoriji. Međutim, gosti su uzvratili odmah u narednom meču, kada je Sebastijan Šaćiri podeljenom odlukom sudija savladao Nikolu Bukalicu u lakoj kategoriji.

foto:Z.Boskovic Metalac- Lazarevac i ekipa Radnika iz Bijeljine -hala sportova Valjevo

Nova dva poena domaćima je doneo Lazar Stanojević, koji je u poluvelteru savladao Slobodana Mitrovića.
Međutim, tu je bio kraj nadama domaćih, pošto je Adem Ferhatović u velteru savladao Petra Živkovića. U žestokoj borbi Džemal Bošnjak pobedio je Stefana Čolovića, koji je boksovao u kategoriji iznad svoje prirodne, poluteškoj.
U takođe zanimljivom meču u teškoj kategoriji Elvir Šendro savladao je Miljana Stevovića, dok je u superteškoj Dašo Simeunović bio bolji od domaćeg favorita Milutina Stankovića, priredivši iznenađenje.

Uspon
Back to top button