ВестиИнформације

Često se pitate,Da li je Ovo Teret Moj,odgovor možete naći Većeras 30 jula u 19 časova

Pitam se koliko puta ste odjednom osetili nervozu bez razloga? Ili ste se odjednom osetili kao da gubite kontrolu nad svojim emocijama i niste znali šta sa njima?
Meni lično se ovo mnogo puta dešavalo, i na ovom putu ličnog razvoja sam uz razne tehnike naučila da upravljam svojim stanjem.
Dakle zaista je nepregledna lista tehnika koja nam može pomoći. Sve je ovo radilo dok nisam došla do saznanja, da to što smo nekad nervozni ili ljuti nije naša emocija?! ili čak da ne pripada ni nama ni nekoj osobi nego jednostavno nosi svoju poruku koju treba saslušati? Bila sam u šoku, ali sam kasnije prihvatila ovo viđenje, i mnogo mi je pomoglo.
Možda se pitate zašto bi ovo trebalo da bude važno za vas?
Može vam biti važno jer ćemo na radionici koju vam pripremam razgovarati o ovoj temi, i tom prilikom ću sa vama podeliti izuzetno efikasne tehnike kojima otkrivam odakle je ta emocija stigla i koju poruku nosi. Dakle moćićete brzo da otkrijete da li vam je ta emocija korisna ili ne i da u skladu sa tim postupate.
Takođe ćete saznati kako da se oslobodite nekih tereta i toksičnih veza koje troše vašu dragocenu energiju.
Ako vam se ovo čini korisno i kao nešto što bi moglo da ulepša mnoge dane života brzo se javite jer smo ograničeni sa brojem mesta..
Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati na broj 064/99-53-983.
Ljubim Vas i grlim,
Marija

Uspon
Back to top button