Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

„Daj pedalu raku“

Povodom obeležavanja početka Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke (mesec oktobar), Ženski centar „Milica“ iz Vrnjačke Banje, pod pokroviteljstvom Grada Čačka, organizuje u subotu, 29. septembra, od 11 do 13 časova, na Gradskom trgu, aktivnosti u okviru projekta „Daj pedalu raku“.
Ova manifestacija će okupiti veći broj predstavnika zdravstvenih, obrazovnih, sportskih institucija i udruženja građana.

Programom manifestacije planirano je da sportisti Biciklističkog kluba „Borac“ obeleže početak Manifestacije simboličnom vožnjom koja startuje u 11 časova u Konjevićima (kod kružnog toka saobraćaja), a završava se na Gradskom trgu.

Ovom manifestacijom, koja promoviše važnost preventivnih pregleda, zdrave stilove života, naročito sport u cilju ne samo prevencije već i rehabilitacije, i Čačak se pridružio gradovima širom Srbije, Ministarstvu zdravlja Republike Srbije, Ministarstvu omladine i sporta, Institutu za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ i Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u obeležavanju Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke.

https://infosvetionik.rs/2018/09/27/daj-pedalu-raku/

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!