ВестиКултура

Dani Gljiva Divčibare 2016

Dani gljiva tradicionalno se održavaju na Divčibarama, početkom oktobra meseca. Ova manifestacija okuplja veliki broj ljudi, koji se trude da sakupe što veći broj različitih gljiva. Ove godine u organizaciji “Gljivarskog društva Valjevo” posetioci će moći da uživaju u čarima Divčibara i da se uz razne aktivnosti zabave i dobro provedu.

Mesto održavanja manifestacije je novourađeni hotel HEBA, koji je udaljen svega 800 m od centra Divčibara. U petak 30. septembra, prvog dana manifestacije, u 11h svi zainteresovani, u pratnji strčnog vodiča, mogu da krenu u prikupljanje pečuraka za izložbu. To će biti pravo uživanje za sve one koji vole da upoznaju prirodu, da se druže sa prirodnim lepotama i da vide jednu drugačiju perspektivu valjevskog kraja. Nakon prikupljanja eksponata za izložbu u 17h  očekuje se i njeno zvanično otvaranje.

Ovo je odlična prilika za beg od svakodnevnice, da se organizam napuni pozitivnom energijom, a pluća zdravim vazduhom. Ovo će prijati kako vama tako i vašoj deci koja se, uz zanimljiv program, sigurno neće dosađivati.

izvor: valjevskaposla.info

Uspon
Back to top button