Вести

DARKO GLIŠIĆ: LAŽU I BLIC I ZORANA, nije problem Radeta, nego napad na SNS!

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS odbacio je tvrdnje dnevnog lista Blic da je napao potrpredsednicu stranke Zoranu Mihajlović zbog spornog tvita Vjerice Radete i da bi zaštitio od odgovornosti Šešelja i njegove radikale.

– Nije ovde reč o Vjerici Radeti, o čijem tvitu mislim sve najgore i čiji je postupak SNS više puta najoštije osudio, već je reč o Zorani Mihajlović koja napada i bez ikakvih argumenata blati svoju stranku. Njene postupke sam kritikovao, i to nema nikakve veze sa Radetom i sa SRS.  O njoj sam pričao. Jasno mi je da sad Zorana preko Blica pokušava da sakrije suštinu ali, kao što sam rekao, insistiraću na njenoj odgovornosti.

Da podsetimo, Blic je objavio da su Darko Glišić i Zorana Mihajlović “zaratili” zbog uvredljivog tvita Vjerice Radete jer je, navodno, Mihajlovićeva zamerila sopstvenoj stranci što nije javno osudila Radetu i što neće da pomogne da ona bude smenjena sa mesta potpredsednika Skupštine. Na to je, navodno, Glišić odgovorio da mu je “dosta soliranja” Zorane Mihajlović i da su “njene reči uvreda za SNS”.

https://info24.rs/2018/08/01/darko-glisic-lazu-i-blic-i-zorana-nije-problem-radeta-nego-napad-na-sns/

Uspon
Back to top button