Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Doktor Dušan Ružičić podneo ostavku u Gradskom veću zbog usavršavanja

Grad Valjevo je preko portala „Lepa reč Valjeva“ objavio da je dr Dušan Ružičić napustio Gradsko veće zbog usavršavanja.

Ostavka dr Ružičića je konstatovana na 16. sednici Skupštine grada Valjeva, održanoj 22. oktobra 2021. godine.

Dr Ružičić je pojasnio da je ostavku podneo iz razloga lične prirode, kako bi nastavio sa stručnim usavršavanjem, koje zahteva i boravak van Valjeva.

Gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković se dr Ružičiću zahvalio na dosadašnjoj saradnji i poželeo mu uspehe u daljem životu i karijeri.

„Kako je obavljanje posla člana Gradskog veća kompleksno i zahtevno, naročito ako se bavite zdravstvom i iziskuje svakodnevni angažman i rad, procenio sam da u ovom trenutku ne mogu da se posvetim u dovoljnoj meri i onoliko koliko bih želeo“, rekao je dr Ružičić i pritom naglasio da će Valjevu pomagati na sve moguće načine.

„Bila je čast da u Gradskom veću imamo jednog takvog mladog stručnjaka kakav je Dušan Ružičić. Najbolji student svoje generacije, najmlađi doktor nauka valjevske bolnice i vrhunski lekar u kakvog je izrastao, iako je još veoma mlad, bio je deo mog tima i ponosan sam zbog toga. Njegovi dometi su veliki i svesni smo da je morao da napravi izbor. Siguran sam da će Valjevo tek biti ponosno na ovog vrhunskog lekara i pre svega dobrog čoveka“, poručio je Gojković.

Oznake
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!